Siyer Vakfı Ziyaret Edildi
Uluslararası Mezunlar Derneği(TUMED) yönetim kurulu üyeleri olarak Siyer Vakfı‘na ziyaret gerçekleştirdik.
TUMED Uluslararası Mezunlar Derneği yönetim kurulu olarak 20 Temmuz’da Siyer Vakfı Başkanını Sayın Muhammed Emin Yıldırım‘ı İstanbul’daki Uluslararası Siyer Eğitim ve Araştırma Enstitüsündeki kendi makamında ziyaret ettik.
TUMED yönetim kurulumuz Muhammed Emin Yıldırım’a Türkiye’de uluslararası öğrenci olarak bulunup, eğitimini başarıyla tamamlayan mezunların kendi ülkelerinde ve Türkiye’de başta eğitim hayatı olmak üzere sosyal kalkınma, siyasal bilinçlenme, iktisadi gelişim için mezunlar ve mezun kuruluşları arasında koordinasyon, iş birliği ve dayanışma ihtiyacını karşılamak, uluslararası öğrenci hareketliliğini yönlendirmek için istişare kanalları kurmak ve bu alanlarda bilgi paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi.
YILDIRIM de ziyaretten duyduyu memnuniyeti dile getirerek Siyer Vakfının yaptığı çalışmaları hakkında kurulumuza bilglendirmede bulundu. Yıldırım özellikle uluslararası boyutu olan ve ”Siyer Vakfı’nın” organize ettiği ve bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Alemlere Rahmet Uluslararası Kısa Film ve Senaryo Yarışması hakkında ayrıca bilgi verdi. Araştırmacı Yazar yarışmanın bu seneki temasının “En Güzel’in Sözleri Sözlerin En Güzeli” olduğunu söyledi.
Bizi ağırlayan Siyer Vakfı’nın başkanını Sayın Muhammed Emin Yıldırım’ı gönülden teşekkür ederiz!